krups-nespresso-1, Kerst give-away #3: Win een Nespresso koffiezetapparaat!

Er is wat mij betreft één ding leuker dan cadeautjes krijgen, cadeautjes weggeven! En dat is precies wat wij van My Delicious Journey de komende week gaan doen! Vanaf 6 december staat er elke dag, een week lang, een give-away voor jullie klaar. Dit varieert van een tof product dat je kunt gebruiken in de keuken tot reis gerelateerde producten en heerlijk leesvoer! We hebben ons best gedaan om hele gave dingen uit te zoeken om jullie tijdens de feestmaand blij te kunnen maken met een extra cadeautje onder de boom!

Je hoeft niet te kiezen tussen al deze leuke items. Je mag van ons elke dag meedoen, met elke give-away! Is dat geen feestje? Hoe en wat dat in zijn werking gaat? Dat lees je onderaan deze blogpost. Nu eerst de dérde give-away van deze feestweek in de decembermaand!

Win een Nespresso koffiezetapparaat van fonQ

Waaaah! Ik sta zelf helemaal te stuiteren door deze give-away. Waarom!? Omdat ik zelf al jáááren dolverliefd ben op ons Nespresso koffiezetapparaat! Ik kan in de ochtend maar moeilijk afscheid van hem nemen wanneer ik richting mijn werk ga. Maar écht, deze koffie is heilig voor mij (ons)! We hebben geen enkel moment spijt gehad van ons Nespresso apparaat. Hij maakt fijne espresso’s, maar ook heerlijke cappuccino’s en voor een ‘gewoon’ kopje koffie is hij ook perfecto!

Degene die mij al langer volgen weten waarschijnlijk dat ik een aantal jaar geleden een echte theeleut was. Vooruit, soms ben ik dat nog steeds. Maar sinds wij ons Senseo apparaat de deur hebben gewezen ben ik overgestapt naar de koffie-side-if-life. Ik kan er naar smachten als ik uit het werk kom. Ik begin niet met koken of spring niet onder de douche voor ik mijn late-afternoon koffie heb gehad. Herkenbaar?

Kan je wel een nieuw koffiezetapparaat gebruiken en ben je stiekem fan van George Clooney ;-)? Doe dan mee en maak kans op dit toffe koffiezetapparaat!

Dit zijn de spelregels en hoe je meedoet via mijn blog:
• De winactie loopt van 8 december 07:30 tot 20 december 23:59. Op 21 december heeft de winnaar(es) een mailtje in zijn inbox! Dit is het koffiezetapparaat die je kunt winnen: Nespresso.
• De winactie is open voor inwoners van Nederland.
• Vul bij je comment waarom dit wel een goed cadeau voor jou zou kunnen zijn (in het emailvakje) een geldig emailadres in zodat ik je kan bereiken als je gewonnen hebt!
• Deze winactie is door mydeliciousjourney.com georganiseerd en is niet verbonden aan de platformen waarop je mee kan doen aan deze winactie.
• De winnaar via mijn blog wordt via Rafflecopter gekozen. Is er na een week van het verzenden van de email nog geen reactie, dan wordt er een nieuwe winnaar gekozen.
• Mydeliciousjourney.com kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het zoek raken van de prijs tijdens verzending.
• Over de uitslag van de winactie kan niet gecorrespondeerd worden.

Meer kans maken op een van de items deze week? Ik zou het supertof vinden wanneer je de give-away wilt delen op je sociale media kanalen en mij in dat bericht tagt! Dit zijn de kanalen waar je My Delicious Journey kunt vinden:

– Facebook
– Instagram
– Twitter

Nog meer inspiratie opdoen op het gebied van koffie? Dat kan bij fonQ!

High Coffee

krups-nespresso-3, Kerst give-away #3: Win een Nespresso koffiezetapparaat!

Wil je mij volgen tijdens mijn reizen? Extra tips voor fijne restaurantjes en cafeetjes zien? Mijn keukenavonturen bewonderen en een kijkje achter de schermen in ons every day life krijgen? Volg mij dan via Instagram. Ga jij een recept van My Delicious Journey maken? Ik ben heel benieuwd naar jullie kookkunsten! Dit kan via Facebook, tag My Delicious Journey op Instagram of op Twitter en gebruik de hashtag #MYDELICIOUSFOOD.