Philips Avance Collection Keukenmachine

Wauw. Jongens, met dit apparaat ben ik in foodie heaven. Wat een pracht exemplaar. Ben jij nog altijd op zoek naar die alles kunner? Het apparaat dat kan blijven staan op het aanrecht omdat het dagelijks wordt gebruikt, maar waar je de losse onderdelen wel van af kunt halen om ze op te bergen? Naar het apparaat dat binnen no-time het cakebeslag, het brooddeeg, de smoothies, humus of pastasauzen klaar maakt? Dan is deze Philips Keukenmachine je vriend!

Afgelopen week heeft hij overuren gedraaid hier in huis. Humus, falafel, de lekkerste pastasaus gelukt tot nu toe en nog heel veel meer. Wanneer je een schat binnenkrijgt, dan moet je er natuurlijk goed gebruik van maken. Ik ben echt helemaal in mijn nopjes met dit apparaat en there’s no-way dat deze mijn keukenblad nog zal verlaten.

Hij snijdt alles razendsnel klein en hakt en klopt als een tierelier. Ja, niets dan lovende woorden voor deze machine. Wat hij allemaal kan en bij zich heeft aan accessoires?

Deze keukenmachine van Philips heeft meer dan 30 functies voor het bereiden van verschillende ingrediënten. Dankzij de accessoires die erbij zitten is het mogelijk om eieren en slagroom te kloppen, om sinaasappels te persen, deeg te kneden, beslag te mixen en zo zijn er nog heel wat meer dingen die je binnen een handomdraai maakt. De keukenmachine heeft 2 inzetschijven, een kneedhaak, kom met deksel en een aparte blender, klopper, draaibare hakschijf met instelbare snijschijf en een citruspers. Wanneer je hier als foodie niet meer gelukkig mee bent, dan weet ik het niet meer.

Philips Avance Collection Keukenmachine

Bietenhumus
Beoordelingen
Printen
Voorbereidingstijd
10 min
Totale tijd
10 min
Voorbereidingstijd
10 min
Totale tijd
10 min
Ingrediënten
 1. 2 bieten in plakjes gesneden
 2. 1 eetlepel tahini (sesampasta, tegenwoordig ook gewoon te koop in de supermarkten!)
 3. Sap van een halve limoen of citroen
 4. 2 teentjes knoflook
 5. Flinke scheut olijfolie
 6. Wat stukjes van een bruine boterham (zonder korst)
 7. 2 eetlepels komijnpoeder
 8. Zout en peper
Bereidingswijze
 1. Ik heb voorgekookte bieten gebruikt, wanneer je verse rode bieten hebt, dan moet je deze eerst nog koken.
 2. Snijd twee bieten in plakjes en doe deze in de keukenmachine (of blender), doe daar een eetlepel tahin, de sap van de limoen of citroen, twee teentjes knoflook en het brood doorheen. Mix dit een minuut of twee.
 3. Voeg nu een flinke scheut olijfolie, het komijnzaad en de zout en peper toe. Laat nog 1 minuutje mixen en haal dan uit de machine.
 4. Schep nu in een leuk, vrolijk bakje en zet op tafel als smeersel voor bij de hapjes! Is overigens ook erg lekker om tijdens de lunch op je brood, cracker of rijstwafel te doen!
My Delicious Journey https://www.mydeliciousjourney.com/

, Bietenhumus, Philips Avance Collection Keukenmachine

Philips Avance Collection Keukenmachine

 

Dit artikel is in samenwerking met fonQ tot stand gekomen. Mijn mening over het product is op waarheid gebaseerd en zou hetzelfde zijn geweest wanneer ik deze keukenmachine zelf had gekocht.

Deze keukemachine kost €124,94 en is o.a. te koop bij fonQ.