iittala witte wijnglazen en waterkaraf, fonQ

Feestweek op My delicious Journey? Maar waarom dan? Nou, omdat ik het enorm leuk vind om cadeautjes uit te delen. I’m one happy girl als ik een lach op iemands gezicht kan toveren omdat ik fijne dingen cadeau kan doen en zo’n eerste week van een nieuwe maand leek me een goede reden, niet waar? Eigenlijk hoeft er niet eens een reden te zijn.. want cadeautjes geven kan altijd. Maar om te vieren dat de lente (zeggen ze) eindelijk begint en velen van ons nog een maandje moeten knallen voor de zomervakanties starten, vond ik het een mooi idee om jullie nu te verrassen!

Vandaag is het alweer tijd voor give-away nummer drié! Mocht je nummer één en twéé hebben gemist? Kijk dan hier en hier.

De weergoden laten ons in spanning wachten, maar vanaf vandaag wordt er goed weer voorspeld. Eindelijk kunnen die lange zomeravonden waarop het nog warm genoeg is om buiten te tafelen, wijntjes te drinken en spelletjes te spelen met vrienden beginnen. Eindelijk kunnen we na 21:00 buiten op een stoel ploffen, boeken lezen en genieten van de zon die langzaam ondergaat. Eerlijk is eerlijk, ik ben een echt herfstkind. Maar zodra de zomer zich van zijn goede kant laat zien, dan vier ik met al mijn liefde de warme dagen en lange zomeravonden met hem mee.

Om de zonnestralen met jullie te vieren, heb ik in samenwerking met fonQ een (al zeg ik het zelf) hele gave give-away opgezet. Iittala is een van mijn favoriete merken als we het hebben over serviesgoed. De glazen zijn prachtig en de bakjes en borden zijn zo mooi gedecoreerd, daar (moet) je bijna wel van houden ;-).

Ik geef een combinatie van een set Witte Wijnglazen en een waterkaraf weg. Dus nodig je ouders uit voor een etentje, zet de wijn vast koud en de eerste fijne zomeravond kan beginnen!

Wat je moet doen om deze iittala wijnglazen en waterkaraf te winnen?
– Een reactie achterlaten op mijn blog. Zodat ik weet dat je meedoet.
– Ik zou het leuk vinden als je mij volgt op Facebook.

Op maandag 15 juni worden de winnaars van deze give-away bekend gemaakt. Ik zal ze persoonlijk benaderen door een mail te sturen.