mdj

Mijn eerste verhalen online

In 2004 begon ik mijn eerste verhalen op het internet te posten. Via Hyves en CU2. Wat een blog was, daar had ik op dat moment nog niet zo veel sjoege van. Ik schreef en kon mijn ei kwijt. Prachtig vond ik het. Veel gedichten over het puber zijn, wat ik later graag zou willen en over de vraag welke studie en baan ik later zou krijgen.

Na enige tijd liet ik het schrijven op internet weer voor wat het was. Schriften en losse blaadjes kladderde ik overigens helemaal vol. Tot vervelends aan toe… want die losse blaadjes, die vond ik dus nooit meer terug.

Een blog via WordPress

In 2011 kwam mijn lief met het idee om een blog te beginnen. Ik was zoekende naar een hobby waar ik gelukkig van werd. Hij wist van mijn vele schrijfsels en dacht dat ik hier wel iets mee kon. Avonden lang hebben we aan WordPress zitten knutselen. Elke dag schreef ik een stuk en mijn verhalen kwamen weer op het world wide web. Op Valentijnsdag 2012 kreeg ik een geweldig mooi cadeau, mijn eigen domeinnaam!

Mijn eigen domeinnaam

Zo werd L’arte di godere la vita geboren. Stukken over beauty, over fashion, eten, reizen, boeken en tv-series kwamen allemaal voorbij. Maar na een tijdje was ik daar wel klaar mee. Mijn focus veranderde. Stukken met een persoonlijke noot werden de leidraad van mijn blog. Fijn, want ik kon weer van me afschrijven, maar ik miste een combinatie van dingen die ik echt fijn vind.

Elke avond sta ik in de keuken voor een gezonde smoothie, een nieuw Italiaans gerecht of een taartprobeersel. Elke maand tref je me ergens anders aan in deze weide wereld. Het is dus de hoogste tijd voor een nieuwe stap.

Een grote stap, een nieuwe reis, een nieuw avontuur

www.mydeliciousjourney.com. Dat is een grote stap, een spannende stap, een bijzondere stap en een waar ik nu al dolgelukkig mee ben. Mijn nieuwe kindje. Een combinatie van verhalen over mijn reizen en over eten. Maar daarnaast blijft het persoonlijke tintje ook. Het heeft namelijk een jasje Anouk om zich heen.

Waarom My Delicious Journey?

Ik wil verhalen op papier kunnen schrijven. Ik wil mijn liefde voor landen, steden en dorpen met jullie delen. Ik wil inspireren, ik wil je laten zien hoe mooi de wereld is. Dat verre reizen maken fantastisch is, dat het een geschenk is dat wij de mogelijkheid hebben om die reizen te maken. Maar dat een reis naar een stad net om de hoek ook een cadeautje is, die je net zo goed met liefde en een grote glimlach uit kan pakken.

Liefde gaat door de maag. Dat geldt echt niet alleen voor mannen, want dan was ik wel (super) slank geweest. Eten is zo mooi, zo fijn om samen te doen met vrienden en familie. Vers bereid en met een goed glas wijn, dat is hoe het leven hoort te zijn.

“Ik wil je laten zien, laten proeven, voelen en ruiken. Geniet met een hoofdletter G, want het leven is mooi, maar het kan zomaar… ineens voorbij zijn.”